2015-04-28 08:45:38
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από το Νεπάλ - Άνθρωποι βγαίνουν από τα συντρίμμια 3 ημέρες μετά το φονικό σεισμό [video]
Νέο συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με τα σωστικά συνεργεία να ανασύρουν έναν άνθρωπο που κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή κάτω από μπάζα κτιρίου που ισοπεδώθηκε, για δύο ολόκληρες ημέρες μετά το φονικό σεισμό 7,9 Ρίχτερ, στο Νεπάλ.

Οι διασώστες συνεχίζουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στο κατεστραμμένο Κατμαντού και η λίστα των νεκρών συνεχώς μεγαλώνει. Σκάβουν ακόμη και με γυμνά χέρια, μέχρι να βρουν επιζώντες.

Οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί είναι 4.010 και περίπου 7.500 είναι οι τραυματίες, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης του υπουργείου Εσωτερικών. Περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή του Kathmandu, ενώ 944 κατάγονταν από το Sindulpalchuk.

Ο αμερικανός υπουργός ανακοίνωσε τη χορήγηση της βοήθειας αυτής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Νέα Υόρκη και δήλωσε πως έχει συγκλονισθεί από τις εικόνες των θυμάτων και των καταστροφών που προκάλεσε ο σεισμός σ' αυτή τη χώρα των Ιμαλαΐων.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ