2015-04-28 11:00:20
Φωτογραφία για Το καπρίτσιο της Κυβέρνησης
Μάλλον έχει πλάκα μέσα στη δραματικότητα των στιγμών, για την προσπάθεια λέω των... δανειστών και των εδώ υποστηρικτών τους να καθυποτάξουν με κάθε τρόπο τη νέα Κυβέρνηση.

Βρε τι αγωνία είναι αυτή που τους έχει πιάσει; Δεν κρύβονται οι άνθρωποι.

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες που έχουν εξαθλιωθεί παρουσιάζονται ψύχραιμοι και προσπαθούν να συνεχίσουν φυσιολογικά τη ζωή τους, παρά τις δυσκολίες και εύχονται να αντέξει η Κυβέρνηση στις πιέσεις και να γλιτώσει ότι μπορεί, αυτοί οι σιτιζόμενοι μια ζωή από τον δημόσιο κορβανά οικογενειακώς, γονείς, αδέλφια, παιδιά και εγγόνια παρουσιάζονται βασιλικότεροι των δανειστών.

Έχοντας εξασφαλίσει καθημερινή παρουσία στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έχοντας άποψη για τα πάντα και ξεχνώντας ότι μάλλον οι ίδιοι θα έπρεπε να απολογούνται, κουνούν το δάχτυλο και κατακεραυνώνουν τον Υπουργό Οικονομικών γιατί καθυστερεί να κλείσει τη συμφωνία, μάλιστα τον κατηγορούν ότι νοιάζεται για την προσωπική του προβολή αντί για τον φτωχό Έλληνα!


Δηλαδή κάτι σαν καπρίτσιο, ο ανεύθυνος Βαρουφάκης παίζει με τους σοβαρούς Ευρωπαίους εταίρους μας, το πόσο σοβαροί είναι το μάθαμε τόσα χρόνια, έτσι που η κατάσταση που μας άφησαν αυτοί το Γενάρη, κάτι σαν τον παράδεισο, σε τρεις μήνες κοντεύει να γίνει κόλαση και σίγουρα θα γίνει αν δεν κλείσει η συμφωνία.

Το ποια συμφωνία δεν έχει σημασία, σημασία είναι να κλείσει, να τιμωρηθεί η Αριστερή Κυβέρνηση που τόλμησε να θέλει διαπραγμάτευση, ελάφρυνση του χρέους και βοήθεια στη φτωχολογιά που την έπληξαν τα Μνημόνια (τους) και να συνεχίσει η ίδια κατάσταση που φυσικά τους βολεύει.

Σιγά το καπρίτσιο του Γιάνη, με το ένα ν, γιατί να μην μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις 90%, τι τις θέλουν; Έχουν τις κανονικές, είναι σοβαρός λόγος αυτός; Άντε υπόγραψε να τελειώνουμε.

Ντόρα Μπακογιάννη στο ΣΚΑΪ:

«Αύριο ο κ. Βαρουφάκης δεν θα έχει πρόβλημα προσωπικό, θα κάνει τις διαλέξεις του… τον Έλληνα στον Προβατά Σερρών η αλλού τον σκέφτηκε;» διερωτήθηκε. (Μπράβο Ντόρα)

Η κ. Μπακογιάννη παρατήρησε ότι είναι στο χέρι της κυβέρνησης, και απολύτως στο χέρι του Τσίπρα, να κλείσει η συμφωνία, και η Ελλάδα να εξασφαλίσει ομαλή ροή χρηματοδότησης. (Έτσι Ντόρα)

Ο Prefadoros ομολογεί ότι πρώτη φορά άκουσε για την κωμόπολη Προβατάς Σερρών και έτσι βρήκα, έστω και μετά από τόσα χρόνια, ένα λόγο γιατί χρειάζεται η Ντόρα στην πολιτική.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ