2015-04-28 12:10:20
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός πριν μπει στη διαδικασία να ετοιμαστεί για το Final 4 της Ευρωλίγκας και πριν ξεκινήσει να σκέφτεται το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (19:00, ΟΤΕsport 4) για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και να κοιτάξουν την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους". Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και ο Ολυμπιακός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

ο Γιάννης Σφαίροπουλος πιθανώς να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί με τις συνεχής υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός έχει προετοιμάσει την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι και ζητάει συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος καλείται να παρουσιαστεί μαχητικός και αξιοπρεπής. Δεν έχει κάτι να χάσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο θα ήθελε να κάνει μία καλή εμφάνιση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ