2015-04-28 18:56:17
Φωτογραφία για Τραγωδία στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη
O θάνατος μια 42χρονης γυναίκας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία και ειδικότερα την αστυνομική κοινότητα, καθώς πρόκειται για σύζυγο αστυνομικού ενώ και ο αδελφός της υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Η άτυχη γυναίκα- μητέρα δύο παιδιών- είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Ανθέων, στην περιοχή της Παπαναστασίου, στο Ηράκλειο.

Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες του τραυματισμού της δεν έχουν διακριβωθεί, στο ατύχημα φέρεται να εμπλέκεται δίκυκλη μηχανή, οδηγός της οποίας ήταν ένας 16χρονος, γιος και αυτός αστυνομικού. Η γυναίκα ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο βρέθηκε κάτω και χτύπησε στο κεφάλι

Σημειώνεται ότι η 42χρονη αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία. Η συνέχεια ωστόσο ήταν ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής της και - παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατό- δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή !

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του οδηγού του δικύκλου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση εναντίον χασισοκαλλιεργητών στην περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο και για το λογο αυτό έχει συνταξιοδοτηθεί.

Η κηδεία της άτυχης 42χρονης θα γίνει αύριο Τετάρτη, από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στη Φορτέτσα.

Πηγή: cretalive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ