2015-04-28 22:18:25
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ Η ΡΕΑΛ!
Έτοιμη να κάνει τη μεταγραφή του... καλοκαιριού φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον... Μίλος Τεόντοσιτς!

Διατεθειμένη να… ταρακουνήσει την Ευρώπη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αποκάλυψε η «Opinion de Malaga», η «βασίλισσα» σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο λόγος είναι πως μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, η περιφέρεια των «μερένχες» θα αποδυναμωθεί αισθητά, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι Σέρχιο Γιουλ και Σέρχι Ροντρίγκεθ να μετακομίσουν στο NBA.

Ωστόσο, η περίπτωση του Σέρβου γκαρντ, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφενός γιατί είναι ο... «αγαπημένος» του προέδρου της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν και αφετέρου γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Πάντως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Ρεάλ έχει έτοιμο και το «Plan B», τον Τζέισον Γκρέιντζερ της Ουνικάχα Μάλαγα, ο οποίος έχει κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν. Όμως, η «βασίλισσα» δεν φέρεται να είναι η μόνη που «κοιτάει» τον Ουρουγουανό με το ιταλικό διαβατήριο, καθώς είναι στη λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ