2015-04-29 00:54:05
Φωτογραφία για Γάτος σφήνωσε σε μοτοσικλέτα στην Καβάλα – Σχεδόν τη διέλυσαν για τον απελευθερώσουν!
Έναν μικρό γάτο που είχε σφηνώσει μέσα σε μια μοτοσικλέτα στο κέντρο της Καβάλας κατάφεραν να... απεγκλωβίσουν πολίτες που τον εντόπισαν.

Το γατί, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε εγκλωβισμένο μέσα στο δίκυκλο όχημα ενός περιπτερά ενώ περαστικοί αντελήφθησαν το τι είχε συμβεί όταν άκουσαν το άτυχο ζώο να φωνάζει.

Εθελοντές μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» με τη συνδρομή επιχειρηματιών από τη γύρω περιοχή αλλά και του ιδιοκτήτη της μηχανής, που διατηρεί περίπτερο, ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του μικρόσωμου ζώου.

Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, μιας και έπρεπε κυριολεκτικά σχεδόν να διαλυθεί η μηχανή και να αφαιρεθούν τα πλαστικά μέρη αυτής για να μπορέσει ο γάτος να βγει σώος και αβλαβής.

“Έγινε μία δύσκολη προσπάθεια, αφού έπρεπε, κυριολεκτικά, να διαλύσουμε την μοτοσυκλέτα για να το βγάλουμε. Ευχαριστούμε πολύ τους γύρω καταστηματάρχες που δεν έμειναν αδιάφοροι και σε σύντομο χρονικά διάστημα βρήκαν τα κατάλληλα εργαλεία και κάνανε τους μηχανικούς” αναφέρουν οι εθελοντές ενώ ο μικρός γάτος υιοθετήθηκε από τον κ. Κώστα ιδιοκτήτη της μηχανής.


Γάτος σφηνωμένος σε πλαστικό!

Ωστόσο το παραπάνω περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν γάτο δεν είναι το μοναδικό που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τους φιλόζωους της Καβάλας μιας και εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στο Παλιά Καβάλας ακόμη έναν χαριτωμένο τετράποδο το οποίο έχρηζε άμεσης βοήθειας.

Πρόκειται για έναν γάτο που κυκλοφορούσε σφηνωμένος σε ένα πλαστικό αντικείμενο. Μάλιστα το ζώο έφερε βαριά τραύματα μιας και το κεφάλι του είχε σφηνώσει στην πλαστική κατασκευή. Φιλόζωοι του ίδιου Σωματείου το εντόπισαν και το μετέφεραν σε κτηνιατρείο όπου αφαιρέθηκε το επικίνδυνο για το ζώο αντικείμενο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ