2015-04-29 14:24:06
Φωτογραφία για ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Αστυνομικοί απέτρεψαν απόπειρα αυτοκτονίας φοιτητή που σπουδάζει στην Πάτρα
Επιχείρηση αστυνομικών στην Πάτρα εξελίχτηκε το πρωΐ της Τετάρτης, μετά από αναφορά νεαρού ατόμου σύμφωνα με την οποία, συμφοιτητής του άφηνε να εννοηθεί μέσω μηνύματος στο facebook οτι θα προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο φοιτητής ενημέρωσε τηλεφωνικά το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για το μήνυμα που διάβασε στο προφίλ του συμφοιτητή του, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία του για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και με νομότυπες διαδικασίες πήγαν στο σπίτι του φοιτητή και παραβίασαν την πόρτα.

Διαπίστωσαν ωστόσο οτι στο διαμέρισμα δεν υπήρχε κάποιος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν στοιχεία επικοινωνίας και να έρθουν σε επαφή με τους οικείους του στην Αθήνα, τους οποίους και ενημέρωσαν σχετικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, γεγονός που σε συνδυασμό με το μήνυμα που έγραψε στο προφιλ του στο facebook ενίσχυσε την άποψη των Αρχών οτι δεν αποκλείεται να είχε στη σκέψη του να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Μετά τις σχετικές ενέργειες, ο νεαρός φέρεται να βρίσκεται υπό την στενή εποπτεία των οικείων του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ