2015-04-29 15:47:10
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ... ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ!
Πολλαπλασιάζονται καθημερινά τα ιταλικά δημοσιεύματα σχετικά με την Ίντερ και τον Ολυμπιακό από την στιγμή που είναι γνωστό πως ο Πιερ Ισά βρίσκεται στη γειτονική χώρα προκειμένου να συζητήσει διάφορα θέματα με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας.

Η ιστοσελίδα "calciomercato.com" από τη πλευρά της, που αναφέρεται σε όλα αυτά, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Λούκας Ποντόλσκι, ενώ η Ίντερ από την άλλη μεριά θέλει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

«Μια συνάντηση των ιθυνόντων την Ίντερ με τον Πιερ Ισά, τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, ίσως ανοίξει κάποια σενάρια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι Πειραιώτες, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Κουζμάνοβιτς, Σελότο και Ταϊντέρ, αλλά και για τον Γερμανό επιθετικό Λούκας Ποντόλσκι, αλλά μόνο για τη μορφή δανεισμού (για τον Ποντόλσκι)», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει για τον Μπουχαλάκη.

«Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε, είναι του Ανδρέα Μπουχαλάκη, με 15 συμμετοχές και δύο γκολ στην πρώτη του σεζόν με την πρώτη ομάδα. Μπορεί να παίξει είτε ως μέσος μπροστά από την άμυνα, αλλά και πιο μπροστά. Έχει καλή ποιότητα και πέρυσι το καλοκαίρι σκόραρε κιόλας κόντρα στη Μίλαν σε φιλικό που έγινε στις ΗΠΑ».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ