2015-04-29 23:20:55
Φωτογραφία για ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΙΡΑ...
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βόλεϊ με 3-0 στη σειρά με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν μπορούσε να βρει λόγια να περιγράψει όσα ένιωσε με τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στην πρώην ομάδα του.

«Δεν μπορώ να βάλω τα συναισθήματά μου σε σειρά. Είναι πολλά αυτά που σκέφτομαι. Ζούμε πολύ μεγάλες στιγμές», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Θεσσαλονικιών, που συνέχισε «Για μας είναι μια μεγάλη δικαίωση, μια απάντηση για όσους περιμένουν στη γωνία για κάποιο στραβοπάτημα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είχα δίπλα μου τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Όλο αυτό που βγήκε στο γήπεδο έδειξε πόσο καλά είμαστε μεταξύ μας. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Καταφέραμε και μαζέψαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, ειδικά στα 2-3 τελευταία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δει τέτοιες στιγμές, ούτε και οι περισσότεροι από μας που είμαστε τόσα χρόνια στο βόλεϊ. Είναι κάτι πρωτοφανές. Για την επόμενη μέρα δεν ξέρω, πρέπει να το δουν άλλοι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ