2015-04-30 02:20:06
Φωτογραφία για Σταμάτησε την απεργία πείνας έξω από τα Δικαστήρια Βόλου ο απολυμένος εργαζόμενος Ν.Σ.
Ανέστειλε στις 13.30 την Τετάρτη την απεργία πείνας του ο... απολυμένος εργαζόμενος Ν.Σ., την οποία είχε ξεκινήσει στις 21 Απριλίου στο πεζοδρόμιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του απεργού πείνας, των Προέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου Βόλου κ.κ. Λάζαρου Γαϊτάνη και Θανάση Παπαδημόπουλου, κατά την οποία εξετάστηκαν πιθανές λύσεις του προβλήματος με τη συνδρομή των δύο φορέων.

Και οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν ότι παρόμοια περιστατικά θα επανεμφανιστούν στο άμεσο μέλλον, αν η οικονομική κρίση δεν ανεσχεθεί, αν δεν υπάρξει επιτέλους ανάπτυξη και αν δεν σημειωθεί μείωση των ποσοστών της ανεργίας.

Παρόντες στην σύσκεψη από την πλευρά του Δ.Σ.Β. ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Μπακαλιάνος και από την πλευρά του Ε.Κ.Β. ο οργανωτικός Γραμματέας κ. Βαγγέλης Χατζάρας.

Σημειώνεται ότι της σύσκεψης για την αντιμετώπιση του προβλήματος είχε προηγηθεί ανάλογη σύσκεψη στις 28 Απριλίου με την συμμετοχή πλην του κ. Γαϊτάνη, του Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Βόλου κ. Γεωργίου Βερούση και της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Βόλου κ. Ιωάννας Καντά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το θλιμμένο πούμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το θλιμμένο πούμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ