2015-04-30 09:26:45
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ.... ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ
Ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από το χθεσινό θέλει να δείξει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Καλλονή που είναι προγραμματισμένη και η φιέστα για το 42ο Αρκετά ενοχλημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως επεσήμανε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα είδε κάποια στοιχεία που δεν του άρεσαν καθόλου στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη το απόγευμα της Τετάρτης.

«Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα, ήθελα περισσότερη δυναμική και συγκέντρωση, κάτι το οποίο δεν είδα», ανέφερε ο Περέιρα ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει μια τελείως διαφορετική εικόνα από τους παίκτες του στο κρισιμότερο παιχνίδι που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου με την SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, αυτή τη βελτίωση θέλει να την δει και άμεσα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καλλονή στο οποίο έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποίηση της φιέστας για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ