2015-04-30 21:54:24
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Αντιπροσωπεία βετεράνων του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τον Γιώργο Δεληκάρη, μεταφέροντας στην οικογένειά του πως όλα τα ιατρικά έξοδα θα καλυφθούν από τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων οι Δαρίβας, Κελεσίδης, Γλύκας, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας και Χρήστος Καλτσάς έδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης το παρών στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Γιώργο Δεληκάρη αλλά και να μιλήσουν με την οικογένειά του για να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δεληκάρης είναι υπό διαρκή ιατρική παρακολουθήση και ενώ του έχουν γίνει αρκετές εξετάσεις και θα γίνουν και άλλες. Η αντιπροσωπεία των παλαίμαχων του Θρύλου μετέφεραν στους δικούς του ανθρώπους την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να καλύψει εξολοκλήρου τα ιατρικά έξοδα του παλιού αστέρα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι αξιοσημείωτο πως παλαίμαχοι άλλων ομάδων όπως ο Κούδας και ο Καμάρας ενδιαφέρθηκαν για να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Δεληκάρη και ενώ μετέφεραν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ