2015-05-01 09:12:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Πρωτομαγιά χωρίς λεφτά για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ
Χωρίς σύνταξη έμειναν οι συνταξιούχοι τόσο του ΟΓΑ όσο και του ΟΑΕΕ (το παλιό ΤΕΒΕ) καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, τα χρήματα των συντάξεων του μηνός Μαΐου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τραπέζης των δικαιούχων συνταξιούχων την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.

Πολλοί συνταξιούχοι των ανωτέρω ταμείων έσπευσαν στις τράπεζες την Πέμπτη 30 Απριλίου ελπίζοντας πως θα πληρώνονταν κι αυτοί μαζί με τους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΙΚΑ αλλά μάταια. Έφευγαν απογοητευμένοι, κάποιοι άλλοι εκνευρισμένοι και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν έγινε εξαίρεση γι’ αυτούς λόγω της Πρωτομαγιάς ώστε να πληρωθούν μαζί με όλους τους άλλους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest πολλοί συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ επισκέφθηκαν τραπεζικά υποκαταστήματα ή στήθηκαν στην ουρά σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης – ATM στην Πάτρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε πως η καταβολή των χρημάτων των συντάξεων ξεκίνησε την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου ενώ σήμερα Πέμπτη παραμονή της Πρωτομαγιάς πληρώθηκαν όσοι έχουν το ταμείο του ΝΑΤ.

*Πάντως συμπολίτης του ταμείου του ΟΑΕΕ μας είπε πως αργά το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις 17.30 με 18.00 είχαν μπει τα χρήματα και όσοι διέθεταν κάρτα θα μπορούσαν να κάνουν ανάληψη της σύνταξης.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ