2015-05-01 11:33:40
Φωτογραφία για Άγριο φονικό στο Βόλο με θύμα 29χρονο
Σε φονικό εξελίχτηκε η διαφορά που είχαν ένας 29χρονος ρομ με τον 20χρονο Αλβανικής καταγωγής αδελφό της κοπέλας του σε μπαρ, στις 4.20 σήμερα τα ξημερώματα στη συνοικία Παλαιών, ενώ ο νεαρός που απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, το έπραξε παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο της δολοφονίας και αναζητείται από την Αστυνομία.

Αν και η Αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για το έγκλημα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος, βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής με τον 20χρονο αδελφό της φίλης του, όταν έγινε καυγάς για διαφορές που φαίνεται ότι είχαν εδώ και καιρό μεταξύ τους, πιθανόν σχετικά με τον δεσμό που είχε με την αδελφή του και, κάποια στιγμή απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο 20χρονος αποχώρησε από το μπαρ και βγήκε στο δρόμο, περιμένοντας στο αυτοκίνητό του τον 29χρονο και όταν βγήκε από το μπαρ τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο και τον σκότωσε.

Ο νεαρός δολοφόνος, μετά το έγκλημα που διέπραξε, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και αναζητείται από την Αστυνομία, που αναμένεται να κάνει επίσημη ενημέρωση τις επόμενες ώρες.

Η σορός του άτυχου 29χρονου ρομ, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ