2015-05-01 12:45:04
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... «7»!
Σε μια κρίσιμη περίοδο, με το ελληνικό ποδόσφαιρο στο όριο διεθνούς αποκλεισμού, και με τους ερυθρόλευκους σε θέση ετοιμότητας και αντεπίθεσης για όσα συμβαίνουν στο δικαστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τις άμεσες υποχρεώσεις του.

Σε πρώτη φάση να διοργανώσει την Κυριακή μια ωραία γιορτή για να τιμήσει την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη για τη φιέστα μετά τον αγώνα με την Καλλονή.

Και εν συνεχεία να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να κατακτήσει το Κύπελλο, στον τελικό με την Ξάνθη στα μέσα ή προς το τέλος Μάη, καθώς εκκρεμεί η οριστικοποίηση της ημερομηνίας του τελικού.

Για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου θα έχει και σημειολογική αξία, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Θα είναι το 27ο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας και θα σημάνει το 17ο νταμπλ. Ενώ θα είναι ο 7ο στη σειρά κερδισμένος τελικός από αυτούς που έχει λάβει μέρος ο Ολυμπιακός από το 2005 κι έπειτα.


Διαδοχικά οι ερυθρόλευκοι έχουν νικήσει σε τελικούς:

Το 2005: Τον Άρη στην Πάτρα 3-0

Το 2006: Την ΑΕΚ στην Κρήτη 3-0

Το 2008: Τον Άρη στη Θεσσαλονίκη 2-0

Το 2009: Την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα πέναλτι

Το 2012: Τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ 2-1 στην παράταση

Το 2013: Τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ 3-1 στην παράταση.

Και στόχος του Περέιρα και των παικτών του Ολυμπιακού είναι να κάνουν μια πολύ πειστική εμφάνιση στον τελικό και να πάρουν το τρόπαιο δίχως να χρειαστεί η ομάδα να ρισκάρει και να κινδυνέψει, όπως συνέβη με τις τρεις τελευταίες παρουσίες της σε τελικούς στο ίδιο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί και ο φετινός.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ