2015-05-01 13:45:04
Φωτογραφία για ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΚΙΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Παρά τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό σκέφτονται αποκλειστικά... τον Ολυμπιακό!

Το θέμα του Τζέιμς Γκιστ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό και όπως είναι φυσιολογικό άπαντες στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» είναι ακόμα... παγωμένοι από τις εξελίξεις. Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Γκιστ, που μόλις πρόσφατα υπέγραψε νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το 2017 και έκανε μια ανοησία που θα στοιχίσει σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου.

Εν αναμονή της ποινής του Τζέιμς Γκιστ είναι λοιπόν ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει φροντίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως οφείλουν να έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο τους ερυθρόλευκους.

Οι εξελίξεις στην περίπτωση του Γκιστ μπορεί να... τρέχουν, οι υπόλοιποι στο ΟΑΚΑ όμως έχουν στο μυαλό τους πως θα φτάσουν στο μεγάλο τους στόχο. Που δεν είναι άλλος από τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την κάλυψη του -6 από την ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι που φυσικά δεν θα επιτρέψουν να γίνει οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ