2015-05-01 19:15:07
Φωτογραφία για ΜΕ... ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ EUROLEAGUE
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Διεθνούς Σεμιναρίου που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στα πλαίσια του φάιναλ-φορ στη μνήμη του Χοσέ Λουίς Άμπος.

Θα διδάξουν ο πρώην head-coach των Μιλγουόκι Μπακς, Τέρι Πόρτερ, ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς σε πάγκο του ΝΒΑ, ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο Λούκα Μπάνκι της Αρμάνι Μιλάνο, ο διακεκριμένος Ισπανός τεχνικός Σίτο Αλόνσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου. Την αρχή θα κάνει στις 09.15 ο Λούκα Μπάνκι με θέμα την "Επίθεση απέναντι σε διαφορετικές άμυνες". Το λόγο θα πάρει στη συνέχεια ο Σίτο Αλόνσο που θα μιλήσει για το "παιχνίδι στο low-post", δίνοντας προεκτάσεις όπως η επίθεση απέναντι σε διαφορετικές περιστροφές και ως επιλογή στο transition, ενώ ο Κοκόσκοφ θα αναλύει εκτενώς τις "Πολλαπλές επιλογές της early offense και την επίθεση δεύτερης ευκαιρίας". Ο Τέρι Πόρτερ θα παρουσιάσει την "Corner Offense" την οποία έχει εισάγει ο Ρικ Έιντελμαν, ενώ ο Φώτσης Κατσικάρης θα αναφερθεί στην "Άμυνα με αλλαγές". Στην τελευταία ομιλία ο Κοκόσκοφ θα ασχοληθεί με την "Pick-N-Roll άμυνα με έναν μόνο αμυντικό στην πλευρά βοήθειας".


Το πρόγραμμα συνεχίζεται και την Κυριακή με τον Φώτη Κατσικάρη να μιλάει για την "επίθεση απέναντι σε full court press" και τον Τέρι Πόρτερ να παίρνει τη σκυτάλη με την "Pick-n-Roll άμυνα στο ΝΒΑ". Την τελευταία ομιλία θα την κάνει ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ που θα παρουσιάσει "προηγμένες ασκήσεις βασικών για τους περιφερειακούς".

Το Σεμινάριο που έχει ως χορηγός τη Spalding και τη Zeebra, θα διεξαχθεί στο Vallehrmoso. Διοργανώνεται με τη βοήθεια της FEB, της AEEB (Συνδέσμου Ισπανών Προπονητών), της FBM (της Ομοσπονδίας της Μαδρίτης, της FIBA, της WABC (της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προπονητών) και της ACB, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ