2015-05-01 20:26:45
Φωτογραφία για Ντάνστον: «Μου ζητούν να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»
Πρώτα οι φίλοι του Ολυμπιακού συγχαίρουν τον Μπ. Ντάνστον -όταν τον συναντούν στο δρόμο- για την πρόκριση στο Final-4 και... στη συνέχεια του ζητούν διπλό στο ΟΑΚΑ. Κι ο ίδιος δεσμεύεται για το καλύτερο!

Προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, 150% συγκέντρωση, προσπάθεια και για τον απόντα Λαφαγιέτ είναι το… τρίπτυχο του Μπράιαντ Ντάνστον για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Α1.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι φίλοι της ομάδας τον σταματούν στον δρόμο κι αφού τον συγχαίρουν για την πρόκριση στο Final-4, του ζητούν νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, κάτι που τον έχει βάλει ακόμα πιο… ζεστά για το ντέρμπι.

Και ο ίδιος δεσμεύεται πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να έρθει το διπλό στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντάνστον στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Το προηγούμενο διάστημα κάναμε αρκετές ημέρες να τα πούμε, αλλά τώρα, μέσα σε μια εβδομάδα τα λέμε δύο φορές και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό. Την Τρίτη αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο και αυτό που κρατάμε από το ματς είναι ότι δείξαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πολλές φορές τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν «παγίδες», αλλά εμείς δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας.

Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν «τελικό». Ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. 150% στο πλάνο του προπονητή μας. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από την ημέρα που κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα και προκριθήκαμε στο Final Four με σταματάνε στον δρόμο φίλαθλοι της ομάδας μας και αφού πρώτα μου δίνουν συγχαρητήρια για την πρόκριση, στη συνέχεια μου ζητάνε να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Και σε όλους δίνω την ίδια υπόσχεση, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα. Εκτός αυτού, θα τα δώσουμε όλα και για ακόμη έναν λόγο. Θα παίξουμε και για τον Όλιβερ. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να παίξει σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να του δώσουμε χαρά.

Ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε τον υπέροχο καιρό και σήμερα να είχατε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλό μήνα σε όλους

Μπράιαντ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ