2015-05-01 21:15:04
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΑΠΟ... ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που έχει για την Ξάνθη, από όπου ξεκίνησε, αλλά πάντα με σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως... μάλλον "ξέχασε" τους ερυθρόλευκους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του Θρύλου!

Μπορεί ο διεθνής αμυντικός να αγωνίζεται πλέον στη Ρόμα αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι, αργά το βράδυ της Τετάρτης ο "Τόρο" ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με το σήμα της Ξάνθης μαζί με ένα ρολόι με την κούπα με τον ίδιο να γράφει: «Μπράβο Ξάνθη μου...».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση ενός οπαδού του Ολυμπιακού ο οποίος του απάντησε κάτω από την φωτογραφία. «Για τον Ολυμπιακό σου δεν έχεις κάτι να πεις; Αυτός σε έκανε γνωστό και διεθνή».

Ο Τοροσίδης από την πλευρά του δεν απάντησε με τον Κώστα Μανωλά να γράφει: «Τώρα είναι τα δύσκολα» λογικά για την Ξάνθη από την στιγμή που αντίπαλος στον τελικό θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ