2015-05-01 22:25:21
Φωτογραφία για Ο Στρατός θα προμηθευτεί ελαιόλαδο!
“ Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και ηλιέλαιου ”

Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή κατά είδος, για την κάλυψη ετησίων αναγκών της πραγματοποιεί η 124 Π.Β.Ε σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ηλιέλαιο.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη της προμήθειας είναι ποσού Πενήντα Ένα Χιλιάδων Επτακοσίων Ογδόντα Ευρώ (51.780,00€), μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 13  Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ, στο Τμήμα Οικονομικού της Μονάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν τους φακέλους προσφοράς τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα διακήρυξη με τους εξής τρόπους:

Την αποστολή τους στην Διεύθυνση 124 ΠΒΕ (Αεροδρόμιο Τρίπολης), Αγ
. Κωνσταντίνος Τ.Κ.22100 ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή ή courier ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, με την απαραίτητη, όμως, προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέχονται στην Κεντρική Γραμματεία της 124ΠΒΕ μέχρι την 12  Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής, η Υπηρεσία ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων προσφοράς που θα αποσταλούν.

Την κατάθεσή τους ιδιοχείρως, είτε αυτοπροσώπως, είτε με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, στην Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού την ημερομηνία και ώρα διενέργειάς του.

Προσφορές που υποβάλλονται ή περιέχονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην Υπηρεσία μετά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

ΠΗΓΗ: http://www.notospress.gr/article.php?id=21892
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ