2015-05-01 23:15:09
Φωτογραφία για ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ!
Μπορεί να οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four τη Φενέρμπαχτσε, αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι -βάσει των όσων δήλωσε ο πρόεδρός της, Αζίζ Γιλντιρίμ- ότι θα κρατήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Σε μια δήλωση που αναμένεται να τροφοδοτήσει... παραφιλολογία για το μέλλον του Σέρβου τεχνικού προχώρησε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

Παρόλο που ο Ομπράντοβιτς τα πάει περίφημα στη Φενέρ και την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four της Ευρωλίγκας, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κάθεται και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος ερωτώμενος για το αν θα μείνει ο Ομπράντοβιτς, απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».

Πάντως η αβεβαιότητα για το αν θα κρατήσει η Φενέρ τον Ομπράντοβιτς δεν προκύπτει από κάποιου είδους δυσαρέσκεια για τον Σέρβο τεχνικό, αλλά από το αν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ανανέωση της συνεργασίας με το βασικό χορηγό που είναι η Ulker.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ