2015-05-02 10:05:07
Φωτογραφία για Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον - Ο τοκετός προχωρεί κανονικά
Η Κέιτ Μίντλετον μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στην ιδιωτική πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Η δούκισσα του Κέμπριτζ, θα φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Την είδηση δημοσιεύει το BBC, επικαλούμενο tweet που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, δήλωσε «ο τοκετός προχωρεί κανονικά» για την Δούκισσα, η οποία μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο όπου γέννησε και τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Το νέο μωρό θα είναι τέταρτο στη σειρά για τον θρόνο, μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολος, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον αδελφό του πρίγκιπα Γεώργιο.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αναμενόταν να γεννήσει τέλη Απριλίου και ήδη από μέρες είναι συγκεντρωμένοι φαν και δημοσιογράφοι έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας την άφιξη της με σημαίες και πανό.

Εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση: "Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στο Νοσοκομείο St Mary's καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Η Αυτού Εξοχότης Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στις 6.00 το πρωί στο μαιευτήριο. Μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το Παλάτι του Κένσιγκτον στην Πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου μαζί με τον Δούκα του Κέμπριτζ".


Τα νέα ανακοινώθηκαν επισήμως με δελτίο Τύπου στα Μέσα στις 6.34 το ξημέρωμα, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η ανάρτηση στα social media του Παλατιού του Κένσιγκτον, Twitter και Instagram. Η ανακοίνωση έγινε μισή ώρα μετά την εισαγωγή της Κέιτ στο μαιευτήριο, όπου ανέμενε η ιατρική της ομάδα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από το μαιευτήριο αναμένοντας να μεταδώσουν την είδηση της γέννας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ