2015-05-02 11:34:06
Φωτογραφία για ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ : ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Η νεαρή κεντρική της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Sport 24 Magazino» για τη φετινή επιτυχία των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι ξεκίνησε ιδανικά ο Μάιος για τον Ολυμπιακό: "Ξεκίνησε πολύ καλά ο μήνας με το πρωτάθλημα. Ξενυχτήσαμε χθες. Ξυπνήσαμε χαλαρά και χωρίς άγχος. Πήγαμε σε κέντρο της παραλιακής με πολύ καλό σχήμα".

Για την επόμενη χρονιά: "Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν σε όλα τα αθλήματα βρίσκεται στην κορυφή. Εμείς έχουμε τρία πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, αν δεν κάνω λάθος. Στους τελικούς, ο Παναθηναϊκός έδειξε ψυχή. Ο δεύτερος και τρίτος τελικός ήταν πολύ ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην κορυφή και είναι ο, τι καλύτερο στην Ελλάδα".

Για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Νικολάκη και αν θα παραμείνει του χρόνου στην ομάδα: "Μπορεί να μείνει και του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης. Θα δείξει. Να δούμε και ποιες παίκτριες θα μείνουν".


Για τις ξένες της ομάδας: "Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς και μας επηρέασαν στην ψυχολογία μας. Έγινε η αλλαγή της διαγωνίου μας, αντί της Μποσκάτσι ήρθε η Νέσοβιτς και είδαμε και στον χθεσινό τέταρτο τελικό πόσο βοήθησε. Είναι το βαρύ πυροβολικό μας. Είναι και η θέση της που της δίνει το μεγαλύτερο βάρος. Παίρνει πόντους, μας δένει ως ομάδα και μας δίνει ψυχολογία".

Για την ομορφιά των Ελληνίδων στο βόλεϊ: "Έχουμε πολλές όμορφες βολεϊμπολίστριες στην Ελλάδα και αυτό μας λένε και στο εξωτερικό".

Για την ανταγωνιστικότητα του γυναικείου ελληνικού βόλεϊ: "Ήταν ωραίο το θέαμα χθες στο κλειστό της Κυψέλης. Πρέπει να γίνει μεγάλη δουλειά από την ομοσπονδία και τα φυτώρια. Χρειάζεται η εκμάθηση τεχνικής και τακτικής από μικρή ηλικία. Πρέπει να βγουν Ελληνίδες παίκτριες και να μη βασιζόμαστε μόνο στις ξένες. Χρειάζεται και η προβολή. Είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν επαρχιακές πόλεις που να μην έχουν βόλεϊ. Εγώ σπουδάζω ΤΕΦΑΑ και το βλέπω στην πράξη. Πρέπει να διαφημίζεται το άθλημα, από διοργανώσεις και από καμπ. Υπάρχουν οι δυνατότητες".

Για την ευρωπαϊκή υπέρβαση του χρόνου: "Πιστεύω ότι θα πάμε ένα βήμα πιο ψηλά, αλλά θα κριθεί από την κατάστασή μας και την κλήρωση. Νομίζω θα κάνουμε την υπέρβαση".

Για το πόσο κοστίζει να πάει ένα παιδί σε ομάδα βόλεϊ: "Δεν είναι μεγάλο το κόστος. Εξαρτάται από τη δυνατότητα των γονιών να πάνε το παιδί σε ομάδα. Πρέπει να είναι και κοντά στο σπίτι τους".

Για το πότε θα γίνει η φιέστα της κατάκτησης του νταμπλ: "Η φιέστα θα γίνει την Κυριακή στο Καραϊσκάκης μαζί με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ