2015-05-02 12:59:54
Φωτογραφία για Πως να συνδέσετε το Android ρολόι σας στο ios και να πάρετε τις ειδοποιήσεις
Πολλοί κάτοχοι των android ρολογιών που είτε τα είχαν είτε στράφηκαν σε αυτή την αγορά γιατί δεν τους άρεσε το Apple Watch ...

η λόγο της τιμής του είτε για τα πολλά προβλήματα που έχει (18 ώρες μπαταρία) δεν μπορούν να συνδεθούν στο ios αφού δεν υπάρχει ακόμη επίσημη εφαρμογή για ios από την Google.

Εδώ την λύση έρχεται να την δώσει η κοινότητα των ανεξάρτητων προγραμματιστών όπου δημιούργησαν ένα πολύ καλό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ios από το android ρολόι σας.

1)Πρώτα από όλα θα χρειαστεί να κατεβάσετε στο android ρολόι σας την δωρεάν εφαρμογή "Wear Connect for ios"

2)Τώρα στο iphone σας κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή "LightBlue"

Αφού έχετε κάνει αυτά τα δυο βήματα τώρα ανοίξτε την εφαρμογή "Wear Connect for ios" στο ρολόι σας και ανοίξτε τον διακόπτη ios service.

Πηγαίνετε στο iphone και ανοίξτε την εφαρμογή LightBlue και πατήστε το σημείο + επάνω δεξιά και στο μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε το Blank και κάντε αποθήκευση (save)

Τώρα μέσα στο πρόγραμμα έχετε την επιλογή Blank όπου απλός επιλέξτε την και θα δείτε πως το τηλέφωνο ζητά την επιβεβαίωση για να συνδεθείτε με το ρολόι.

Προσθέστε τον κωδικό επιβεβαίωσης και πλέον οι εισερχόμενες κλήσεις, οι ειδοποιήσεις από οτιδήποτε, αλλά και ο έλεγχος της μουσική είναι και στο ρολόι σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ