2015-05-02 14:30:28
Φωτογραφία για ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΣΤΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ένα ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με κίνητρο... την πρώτη θέση, το πλεονέκτημα έδρας εν όψει play-off, αλλά κυρίως το γόητρο.

Τζάμπολ στις 19:00 απόψε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση που θα ρίξει την «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής και που θα κρίνει παράλληλα ποιος από τους «αιωνίους» αντιπάλους θα αποκτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός θα πάρει μαζί του στο ΟΑΚΑ την ψυχολογία που του έδωσε η πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης όχι όμως και τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στα θετικά για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ότι θα φύγει σαν νικητής από το ΟΑΚΑ ακόμα και αν ηττηθεί με λιγότερους από 6 πόντους καθώς αυτή ήταν η διαφορά με την οποία είχε νικήσει τους "πράσινους" (81-75) στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ.

Για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό, η νίκη θα μοιάζει με... βάλσαμο μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θα φέρει ηρεμία μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης και θα απουσιάσει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα επιδιώξει τη νίκη αλλά και το +7, που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με ένα βαθμό διαφορά στον πίνακα της Α1.


Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη. Ενδεχόμενο "διπλό" θα τονώσει το ηθικό των ερυθρόλευκων ενόψει της συνέχειας, αλλά πέρα από αυτό, κανείς από τους φιλοξενούμενους δεν έχει ξεχάσει το αποτέλεσμα του Κυπέλλου στο ξεκίνημα της σεζόν και οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να δώσουν τις... απαντήσεις τους εντός γηπέδου.

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος και στον "άσο", ενώ στο ροτέισον θα μπει και ο Δημήτρης Κατσίβελης, καλύπτοντας το κενό του Αμερικανού γκαρντ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάθος στην περιφέρεια τους και στο "2" μπορεί να αγωνιστεί και ο Ματ Λοτζέσκι, έχοντας στο "3" τους Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η απουσία του Γκιστ είναι σημαντική απώλεια για τους "πράσινους", αλλά αυτό δεν αλλάζει το πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να κάνουν το παιχνίδι τους στο ΟΑΚΑ και να πάρουν αυτό που θέλουν, δίνοντας ακόμα μια μεγάλη χαρά στον κόσμο τους μετά την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δείξουν σε όλους τι εστί... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το ματς θα διευθύνουν οι Γκόντας, Αναστόπουλος και Ψαριανός.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ