2015-05-02 16:53:06
Φωτογραφία για Τέσσερα χρόνια χωρίς παιδίατρο το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής
Οργή, πίκρα κι αναστάτωση έχει προκαλέσει στους γονείς του δήμου Νοτίου Πηλίου το γεγονός ότι, από το 2011 που μετακινήθηκε για πρώτη φορά η παιδίατρος του Κ.Υ. Αργαλαστής στο Νοσοκομείο Λαμίας, και κατόπιν στο... Νοσοκομείο του Βόλου, εξακολουθεί να μην έχει γίνει ακόμη η επιστροφή της στη θέση της, στο Κ.Υ. Αργαλαστής.

Όπως επισημαίνουν σε γραπτή τους αναφορά προς τον Τύπο, «για τέσσερα χρόνια οι υποσχέσεις που πήραμε κατά καιρούς, επισημαίνοντας το θέμα από τους διοικητές και τους αρμοδίους, έμειναν υποσχέσεις, ως συνήθως. Για 4 χρόνια τα υπηρεσιακά κενά καλύπτονται με μετακίνηση της μοναδικής παιδιάτρου της περιοχής με αποτέλεσμα το κενό που έχει δημιουργηθεί αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας να μην απασχολεί κανέναν. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο! Όταν το πρόβλημα των υπηρεσιακών κενών στο νοσοκομείο συνεχώς επιδεινώνεται και ξεπερνά τα 4 χρόνια τότε αυτό είναι μόνιμο κενό και λογικά θα έπρεπε να καλυφθεί με διορισμό ιατρών συγκεκριμένης ειδικότητας, παιδιάτρων, κι όχι με μετακινήσεις.


Εμείς οι γονείς φωνάζουμε ότι η επιστροφή της παιδιάτρου στην Αργαλαστή είναι άκρως απαραίτητη. Είμαστε οργισμένοι! Δώσαμε αρκετό χρόνο. 4 χρόνια. Κάναμε αρκετή υπομονή. Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζουμε να καλυφθούν αυτά τα κενά. Ό,ποιες κι αν είναι οι προθέσεις τους είμαστε καθ’ όλα αντίθετοι σε αποφάσεις, σε συμπεριφορές, σε πρόσκαιρες λύσεις, σε μετακινήσεις κλπ… που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας στην απομακρυσμένη περιοχή μας. Εμείς οι γονείς από το Τρίκερι, μέχρι τα Καλά Νερά απαιτούμε από τους αρμόδιους να λυθεί το πρόβλημα της παιδιατρικής κάλυψης άμεσα!! Μας υποσχέθηκαν ένα καλύτερο αύριο κι εμείς τους πιστέψαμε. Ας μη μας απογοητεύσουν γι’ άλλη μια φορά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ