2015-05-03 01:59:06
Φωτογραφία για Επίσκεψη διοικητή ΟΑΕΕ στον Πύργο: Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις – Μεταφέρονται τα γραφεία του ΟΑΕΕ Πύργου
Επίσκεψη στον Πύργο πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Τάσος Πετρόπουλος όπου και... παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Παρουσία του προέδρου του ΕΒΕ κ.Νικολούτσου, του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ανδριόλα, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κα. Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και του κ.Μπαξεβανάκη αλλά και αρκετών ακόμα μελών του Επιμελητηρίου ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι άμεσα, με νομοθετική ρύθμιση, θα γίνει άρση των ποινικών διώξεων για όλους τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που χρωστούν στον οργανισμό.

Επίσης ότι με την νέα ρύθμιση οι οφειλόμενοι θα έχουν την δυνατότητα έως 3 φορές (μέσα σε ένα χρόνο) να καθυστερήσουν την καταβολή τους χωρίς να βγαίνουν από την ρύθμιση, ενώ μέχρι τώρα ήταν 1 φορά (έναν μήνα).

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι θα υπάρχει σχετική ρύθμιση έτσι ώστε όσοι συμμετέχουν στην ρύθμιση και καταβάλουν τις οφειλές τους, τα συγκεκριμένα ΧΡΗΜΑΤΑ να μην κατάσχονται από το δημόσιο για άλλες τους οφειλές (π.χ. την Εφορία)

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα γραφεία του ΟΑΕΕ Πύργου καθώς εδώ και περίπου 1,5 χρόνο δεν λειτουργεί ο ανελκυστήρας της πολυκατοικίας που είναι τα γραφεία. Ο κ.Πετρόπουλος ανέφερε ότι τα γραφεία θα μεταστεγαστούν στο κτίριο του ΟΕΚ στις εργατικές κατοικίες που βρίσκονται στην αρχή της οδού Πατρών (κοντά στο στάδιο) καθώς ο ΟΕΚ έχει κλείσει εδώ και 3 χρόνια περίπου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ