2015-05-03 16:20:23
Φωτογραφία για ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ...
Μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπρέσια (8-6) και με το αποτέλεσμα στο Έγκερ γνωστό, με το οποίο ο Θρύλος αποκλειόταν από το Final 6 του Champions League, οι ερυθρόλευκοι μαζεύτηκαν, έδωσαν τα χέρια και πριν φωνάξουν «Ολυμπιακός», χειροκροτούμενοι από τους οπαδούς στο «Π. Καπαγέρωφ», ο Νίκος Δεληγιάννης τους μίλησε για λίγο.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων τόνισε στο "gavros.gr": «Περιμέναμε να μας κάνει το χατίρι η Μπαρτσελονέτα, αλλά στον αθλητισμό χατίρια γίνονται σπάνια. Φέτος η ομάδα έφτασε ένα βήμα πιο μακριά από εκεί που πήγε πέρσι κι ένα βήμα πριν το Final 6.

Στα τελευταία παιχνίδια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και παίξαμε το στυλ παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει, με καλές άμυνες και χαμηλά σκορ, αλλά δεν προλάβαμε. Η Μπαρτσελονέτα στον αγώνα μας εδώ μάς βρήκε σε κακή μέρα και μας νίκησε. Αυτή η ήττα μας στοίχισε.

Εύχομαι το πάθημα αυτό να μας γίνει μάθημα για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, αν και ο πρώτος στόχος, το Κύπελλο δεν είναι ποτέ παρηγοριά για τον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος στόχος για φέτος ήταν η Ευρώπη…».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ