2015-05-03 16:50:07
Φωτογραφία για Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του σχεδίου αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού στην Πάτρα
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την ανακοίνωση δέσμης μέτρων με τα οποία η δημοτική Αρχή φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό χάος αλλά και το πρόβλημα της στάθμευσης στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Σύμφωνα με πληροφορίεςτου patrastimes.gr μεταξύ άλλων προβλέπονται, η δρομολόγηση δύο λεωφορείων – το ένα απο το Δήμο και το άλλο απο τον ΟΛΠΑ – τα οποία θα  τα οποία θα συνδέουν νέους χώρους στάθμευσης με το ιστορικό κέντρο, ενω συγχρόνως θα δοθούν στο παραλιακό μέτωπο δύο ακόμα πάρκινγκ στα οποία θα καλούνται οι πολίτες να  παρκάρουν και να εξυπηρετούται απο Δημοτική Συγκοινωνία.

Τα λεωφορεία θα πραγματοπιούν στα σεις σε Γούναρη και Κολοκοτρώνη .

Παράλληλα στο σχεδιασμό προβλεπεται η τοποθέτηση σε περιορισμένη έκταση κορίνων σε δρόμους στουςοποίους  παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα  διπλοπαρκαρίσματος , ενω γίνεται «άνοιγμα» προς το αστικο ΚΤΕΛ προκειμένου να δρομλογήσει mini bus με τα οποία έναντι ενιαίου εισιτηρίου θα γίνεται μετακίνηση πολιτών απο τις δυο πλευρές της πόλης.


Συγχρόνως η ΔημοτικήΑρχή καλεί το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό των διαδρομών σε ότι αφορά τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές.

Κωδικός αστυνόμευση

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της μαιζώνος  με πέντε μόνοαστυνομικούς στο κέντρο της πόλης και με πιστήεφαρμογή του κ.ο.κ. ο στόχος γα τιμετωπιση του κυκλοφοριακού επιτυγχάνεται  και το φανόμενο του διπλοπαρκαρίσματος αντιμετωπίζεται ακόμα και κατα 70%.

Εκ περιτροπής

Το μέτρο της εκ περιτροπής στάθμευσης περιλαμβάνεται στα μέτρατα οποία θα ανακοινωθούν με δυνατότητα ηλεκτρονικού ελέγχου της υπέρβασης του χρόνου απο τους οδηγούς χωρίς αυτό να είναι κοστοβόρο Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ