2015-05-03 17:16:51
Φωτογραφία για Υπέβαλε την παραίτησή του ο Βαρουφάκης μετά το Eurogroup; Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό εκτός κυβέρνησης!
Δημοσιεύματα ήθελαν τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη να επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας και να υπέβαλε την παραίτησή του, έτσι ώστε να τον διευκολύνει στην τελική φάση της διαπραγμάτεσης. Το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει τα δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής.

Κυβερνητικές πηγές, ανάφεραν μιλώντας στην Καθημερινή, ότι ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα της παραίτησης, καθώς αυτό θα φάνταζε ως άτακτη υποχώρηση.

Πάντως, η κίνηση αυτή του Γιάνη Βαρουφάκη διευκόλυνε τον κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς άρχισε την αναδόμηση της διαπραγματευτικής ομάδας.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο κ. Βαρουφάκης στην ενημέρωση που έκανε για το Eurogroup της Ρίγας στον Πρωθυπουργό, αμέσως μόλις επέστρεψε στην Αθήνα, του είπε πως ένας έντιμος συμβιβασμός είναι αδύνατος στο πλαίσιο του Eurogroup, και ότι έπρεπε να βρεθεί τρόπος να προηγηθεί πολιτική λύση που να επιβληθεί την ευρωομάδα κατά κάποιο τρόπο.

«Γιά μία ακόμη φορά, μεταδίδονται και δημοσιεύονται ανακρίβειες που στόχο έχουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να εισάγουν ρήγματα στο εσωτερικό της, σε μια κρίσιμη φάση τη διαπραγμάτευσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ