2015-05-03 20:14:06
Φωτογραφία για Πρωτιά και €2.000.000 για τον θρύλο του πόκερ!
O Erik Seidel είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες πόκερ που πέρασαν ποτέ από τα τραπέζια. Το 2011 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του ωστόσο ακολούθησε μια περίοδος υπερβολικής ηρεμίας που έβγαλε τον Seidel από την επικαιρότητα.

Τώρα επέστρεψε δυναμικά και κατέκτησε τον τίτλο του €100,000 Super High Roller στο 2015 PokerStars and Monte-Carlo® Casino EPT Grand Final για €2.015.000 και εκτοξεύτηκε στην 3η θέση της λίστας με τους πιο κερδισμένους παίκτες σε live τουρνουά.

Συνολικά 71 παίκτες πέρασαν από τα τραπέζια του τουρνουά και είδαμε σπουδαίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε γίγαντες του πόκερ.

O Seidel σε όλη την διάρκεια της ημέρας είχε μικρό stack και ακόμη και όταν ξεκίνησε το heads up με τον Dzmitry Urbanovich ο αντίπαλός του είχε τις τριπλάσιες μάρκες.

Μετά από κάποιους διπλασιασμούς ο Seidel κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από τον αντίπαλό του και έπειτα από αρκετές ώρες παίχτηκε η τελευταία παρτίδα του τουρνουά.

Ο Urbanovich μπήκε all in με K9 και ο Seidel έκανε το call με TT. Στο board άνοιξαν τα φύλλα 82Q37 και ο Seidel πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στο πλούσιο βιογραφικό του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ