2015-05-03 21:11:22
Φωτογραφία για ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 42ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ... 5ΑΡΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 5-0 *VIDEOS*
Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν 5-0 την Καλλονή στα... προεόρτια της φιέστας με γκολ των Μπενίτες, Φορτούνη, Τσόρι που αποθεώθηκε και δύο από τον Μήτρογλου, κάνοντας το... δικό τους πάρτι για το 42ο πρωτάθλημα του Θρύλου στο Καραϊσκάκη!

Βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε, αλλά οι παίκτες του Περέιρα έπαιξαν για τον κόσμο τους στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και γιόρτασαν με 5άρα με γκολ των Μπενίτες, Φορτούνη, Τσόρι και δύο από τον Μήτρογλου.

Η Καλλονή μετά τη νίκη του Πανθρακικού στη Βέροια δεν έχει σωθεί μαθηματικά και πάει για φινάλε... θρίλερ! Στα ντεσού του ματς, που προηγήθηκε της φιέστας που ακολουθεί για το 42ο, η αποθέωση για τα κορίτσια του πόλο (πρωταθλήτριες Ευρώπης) και βόλεϊ (νταμπλούχες).

Καταχειροκροτήθηκε ο Τσόρι όταν έγινε αλλαγή, με τον Αργεντίνο να φτάνει τα 15 γκολ φέτος.

Το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού ήταν στη φιέστα και την απονομή του πρωταθλήματος μετά το τέλος του αγώνα. Σκοπός των παικτών του Περέιρα ήταν να… διασκεδάσουν τους οπαδούς του Θρύλου οι οποίοι γέμισαν το Καραϊσκάκη. Και το... κατάφεραν μια χαρά!


Στα καθαρά αγωνιστικά Οι γεμάτες εξέδρες ώθησαν τον Ολυμπιακό να μπει δυνατά κόντρα στην Καλλονή και οι πρωταθλητές ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13` με το ωραίο γκολ του Μπενίτες. Οι ερυθρόλευκοι ήταν... καταιγιστικοί στο πρώτο μισό, απειλώντας και με τον Μήτρογλου. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, ενώ ο Ελαμπντελαουί αποχώρησε τραυματίας, με τον Φορτούνη να παίρνει τη θέση του στο 34`, ο οποίος λίγο μετά και πιο συγκεκριμένα στο 39` πήρε την πολύ ωραία κάθετη του Μιλιβόγεβιτς και με πλασέ έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου. Δίκαιο το σκορ, με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος και με... όρεξη!

O απίθανος Τσόρι έφτασε τα 15 γκολ, όταν στο 57` με σόλο έξω από την περιοχή και σουτ έκανε το 3-0, κόβοντας τον... βήχα στην Καλλονή που είχε μπει καλύτερα στο β` ημίχρονο. Ο Αργεντίνος μέσος αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή στο 70` με τον Φουστέρ να παίρνει τη θέση του. Ο Μήτρογλου στο 71` δεν μπόρεσε το 4-0 με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια, αλλά ο διεθνής επιθετικός πήρε το... αίμα του πίσω στο 80`, σκοράροντας σε μια φάση που έδειχνε να χάνει το κοντρόλ, κάνοντας το 4-0! Ο 27χρονος φορ έγραψε το τελικό 5-0 στο 85` από την άσπρη βούλα, με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ από τον Τσαμπούρη και πλέον όλα ήταν έτοιμα για τη φιέστα!

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (33’ Φορτούνης), Αυλωνίτης, ΣΙόβας, Σαλίνο, Εντινγκά, Μιλιβόγιεβίτς, Ντοσεβί (62’ Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (69’ Φουστέρ), Μπενίτες, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Γιαννιώτης, Μπουχουλάκης, Ντουρμάζ, Κασάμι, Φορτούνης, Χάρα και Φουστέρ.

Καλλονή (Βλάχος): Άλεξιτς, Αναστασιάδης, Αντέχο, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Μερσέλο, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά (60’ Ντε Σαντάνα), Μίνγκας (70’ Άρατσε, Μανούσος, Πετρόπουλος (53’ Ντελγκάδο).

Στον πάγκο: Μάλης, Ντελγκάδο, Ντε Σαντάνα, Πιπίνης, Αράτσε, Ξυδάς, Ρόχας.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Νova...

Το 1-0 του Μπενίτες ΕΔΩ

Το 2-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 3-0 του Τσόρι ΕΔΩ

Το 4-0 του Μήτρογλου ΕΔΩ

Το 5-0 με πέναλτι του Μήτρογλου ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ