2015-05-04 09:30:17
Φωτογραφία για Αλλάζοντας το καθημερινό σας αυτοκίνητο με diesel χαμηλού κυβισμού. Ποιο το όφελος - Πώς θα κερδίσετε τουλάχιστον 100€ τον μήνα στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας!
Το νέο Hyundai i20

Το ανανεωμένο Kia Rio 2015

Αλλάζοντας το καθημερινό σας βενζινοκίνητο αυτοκίνητο με diesel χαμηλού κυβισμού. Ποιο το όφελος - Πώς θα κερδίσετε τουλάχιστον 100€ τον μήνα στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας! Χρήματα που θα τα χρησιμοποιήσετε αλλιώς για την οικογένειά σας!

Παράδειγμα εφαρμογής:

Το νέο μοντέρνο Hyundai i20 και το ανανεωμένο σπορτίφ Kia Rio που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στην αρχή του άρθρου. 

Δύο σύγχρονα και πανέμορφα μοντελάκια με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ (ειδικά τα i20 που μπορεί να αποθηκεύσει 326 λίτρα! ) σχεδιασμένα στην Ευρώπη που δεν πίνουν...δεν καπνίζουν...!!

Μιλάμε για τα supermini ξαδερφάκια που μοιράζονται τα μηχανικά τους μέρη ...Το νεότευκτο Hyundai i20 και το ανανεωμένο Kia Rio με μικρές πινελιές στην εμφάνιση και πιο οικονομικό μοτέρ, προτιμητέα - τουλάχιστον από εμάς - στην οικονομικότερη έκδοση με τον τρικύλινδρο 1.100άρη πετρελαιοκινητήρα. Μηδενικά τέλη Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ