2015-05-04 12:49:27
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ
Την 11η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών που διεξήχθη στο Πεκίνο, κατέλαβε η Βάσω Βουγιούκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού για μία ακόμη φορά στάθηκε άτυχη, καθώς έχασε την πρόκριση στις 8 για μόλις ένα χτύπημα. Στις υπόλοιπες Ελληνικές συμμετοχές οι διεθνείς μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ωστόσο οι εμπειρίες που αποκόμισαν ευελπιστούν ότι θα είναι εφόδιο για το μέλλον.

Στο Πεκίνο, η Βουγιούκα στο γύρο των 64 επιβλήθηκε με 15-13 της Αμερικανίδας Σνάιντερ. Στις 32 το εμπόδιο της Μπάλζερ δεν ήταν αρκετό για να απειλήσει την καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια και επιβλήθηκε με 15-4. Στις 16 η Βουγιούκα βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κιμ Γιγεόν (Κορέα). Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Βουγιούκα γνώρισε την ήττα με 15-14 και αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 11η θέση και να πάρει 8 βαθμούς.

Στη Μαδρίτη/Σπάθη Ανδρών ο Γιώργος Τσουρούτας κατέλαβε την 129η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον όμιλο σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες και πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Στο γύρο των 128 αντιμετώπισε τον Βέλγο Φαν Χόλσμπεκ και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι λύγισε με 15-12.


Στην Αγία Πετρόυπολη/Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών διεξήχθη το Γκραν Πρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και γνώρισε έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο καταλαμβάνοντας την 180η θέση

Στο Παρίσι/Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών ο Σάββας Καββαδίας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο Κύπελλο Κόσμου. Στον όμιλο πήρε την πρόκριση σημειώνοντας 4 νίκες και δύο ήττες. Στον γύρο των 256 σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τον Ντιαμπάτε (Μάλι) γνώρισε την ήττα με 15-14, με αποτέλεσμα να καταλάβει την 171η θέση.

Τέλος, στο Ταουμπέρ/Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Μαρίνα Παπαδοπούλου αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες. Η αθλήτρια από την Φλώρινα κατέλαβε την 165η θέση και δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη στα έξι παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο.

ΠΗΓΗ : sentragoal.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ