2015-05-05 10:56:12
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ... ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!
Μεταγραφές από το υψηλότερο ράφι θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αποφάσισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προχωρά άμεσα σε ΑΜΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει... πράξη όσα είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη φιέστα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλύψει μόνος του, όπως δήλωσε. Λέγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, πως θα μπουν 20 εκατ. ευρώ «ζεστά» στα ταμεία του συλλόγου, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή στους συνεργάτες του από το ποδοσφαιρικό τμήμα για μεγάλες μεταγραφές εν όψει της επόμενης σεζόν. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον 3-4 παίκτες μεγάλης εμπειρίας και κλάσης, συν κάποιους άλλους «συμπληρωματικούς».

Ονόματα κυκλοφορούν πολλά, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία συζήτηση (αλλά κι αν το έκανε δεν θα έβρισκε ανταπόκριση) προτού εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος αποκλεισμού τη Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ