2015-05-05 14:07:12
Φωτογραφία για Πρίφτης: «Συνεχίζουμε»
Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (56-72), ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην πιεστική άμυνα του αντιπάλου, η οποία προκάλεσε επιθετική δυστοκία στον ΑΡΗ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ο οποίος ήταν συγκεντρωμένος και ήταν λογικό να συμβεί αυτό μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Προδοθήκαμε από την επίθεσή μας. Ήμασταν άστοχοι αλλά είχαμε γενικότερα κακή λειτουργία. Ήταν πολύ πιεστική η άμυνα του Παναθηναϊκού κι ενώ υπήρχαν οι πάσες για τα ελεύθερα σουτ, δεν τις βλέπαμε. Συνεχίζουμε, υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα», δήλωσε.

Ερωτώμενος για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο κόουτς του ΑΡΗ επισήμανε: «Τον έχει επηρεάσει η απουσία του λόγω τραυματισμού, σε συνδυασμό ασφαλώς με το γεγονός ότι έχουν προσαρμόσει τις άμυνες επάνω του. Είναι παίκτης που στηρίζεται στο μακρινό σουτ, άρα είναι και θέμα μέρας. Είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, η βάση αυτής κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Η ομάδα τα κατάφερε στα Τρίκαλα παρότι ο Σάσα δεν ήταν καλός σε ποσοστά. Σήμερα δεν τα κατάφερε».


Σε ερώτηση για το αν μετά το δεύτερο δεκάλεπτο το πρόβλημα του ΑΡΗ ήταν ψυχολογικό και λιγότερο αγωνιστικό, απάντησε: «Ήταν ένας συνδυασμός. Εχει να κάνει με την έντονη άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός πάνω στη μπάλα στο πικ εν ρολ. Ενώ υπήρχαν παίκτες στην αδύναμη πλευρά, λόγω της έντονης πίεσης δεν μπορούσαμε να φτάσουμε τη μπάλα εκεί ίσως γιατί δεν βλέπαμε».

Σε ερώτηση σχετικά με την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ, ο Δημήτρης Πρίφτης σημείωσε: «Καταρχήν είναι θετικό αν υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί στο 100% η συμφωνία. Η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή κι εφόσον γίνει θα δημιουργήσει άλλες προοπτικές. Προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε πολύ με αυτό, να μείνουμε στη δουλειά μας στο γήπεδο. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναμένουμε. Αναμφίβολα όμως, εφόσον ολοκληρωθεί θα είναι πολύ ευχάριστο για τον ΑΡΗ αλλά και συνολικά για το ελληνικό μπάσκετ»
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακόμα ζωντανός... (0-1)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ακόμα ζωντανός... (0-1)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ