2012-05-04 16:23:03
Φωτογραφία για Η Αυστρία στηρίζει την πολιτική της Κύπρου για λύση του Κυπριακού
Την πλήρη υποστήριξή της Αυστρίας στην πολιτική της κυπριακής κυβέρνησης για τη λύση του κυπριακού προβλήματος εξέφρασε ο Αυστριακός υπουργός Άμυνας, Νόμπερτ Ντάραμπτς, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Κύπριο ομόλογό του, Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βιέννη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση κατά τη συνάντηση ανασκοπήθηκαν οι σχέσεις των δύο χωρών και διαπιστώθηκε ότι είναι εξαίρετες σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερα, αναφέρεται, «συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κυπριακή προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, στον τομέα της Ασφάλειας και της Αμυνας».

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η ταυτόσημη αντίληψη των δύο χωρών για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ, καθώς και η συνεργασία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν επίσης τις τελευταίες εξελίξεις του Κυπριακού, καθώς και τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή ΑΟΖ και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αυστριακός υπουργός εξέφρασε «την πλήρη υποστήριξη της χώρας του στην πολιτική της κυπριακής κυβέρνησης για τη λύση του κυπριακού προβλήματος, καθώς και την ετοιμότητα για στήριξη για την επιτυχία της κυπριακής προεδρίας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ