2015-05-06 00:20:13
Φωτογραφία για «ΚΥΡΙΑ»... ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τον Κάρλος Τέβες να ‘χει συμμετοχή στο πρώτο και στη συνέχεια να σκοράρει, οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν 2-1 της «άνευρης» Ρεάλ.

Με μεγάλη και παθιασμένη εμφάνιση, οι παίκτες της Γιουβέντους επικράτησαν στο Τορίνο και πάνε στη ρεβάνς της άλλης Τετάρτης (13/5) στο Μπερναμπέου με (μίνι) προβάδισμα για το «κόλπο γκρόσο» της πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 8’ (σε φάση που ξεκίνησε απ’ τον Τέβες), ο Ρονάλντο ισοφάρισε προσωρινά με κεφαλιά (27’), προτού ο «Απάτσι» στο 58’ κερδίσει πέναλτι, το εκτελέσει ο ίδιος και χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

«Δυνατό» κοουτσάρισμα του Αλέγκρι, που την κατάλληλη στιγμή γύρισε το σχήμα σε 3-5-2 και μπλόκαρε δια παντός την «βασίλισσα», η οποία στο δεύτερο μέρος ήταν επιεικώς κακή!

Δεν βγήκε στον Αντσελότι η χρησιμοποίηση του Σέρχιο Ράμος σε ρόλο «κόφτη», πολλά κενά στην άμυνα, κλεισμένοι και άφαντοι στο δεύτερο 45λεπτο Κριστιάνο, Μπέιλ (κυρίως).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (65’ Μπαρτζάλι), Τέβεζ (85’ Περέιρα), Μοράτα (78’ Γιορέντε)

Στον πάγκο: Στοράρι, Παντόιν, Πέπε, Μάτρι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (86’ Χεσέ), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο (63’ Τσιτσαρίτο)

Στον πάγκο: Νάβας, Κοεντράο, Λούκας Σίλβα, Αρμπελόα, Ιγιαραμέντι

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ