2015-05-06 07:48:07
Φωτογραφία για «Σαρώνει» στις πωλήσεις η Volvo
Διψήφια αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις της Volvo στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2015 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, η premium σουηδική μάρκα μεγάλωσε τον όγκο των πωλήσεών της κατά 16% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Επίσης, ισχυρότερη ανοδική τάση καταγράφτηκε τον περασμένο Μάρτιο (18,9%). Το πρώτο τρίμηνο διέθεσε 463 πολυτελή αυτοκίνητα σε διάφορες εκδόσεις. Εισάγει στη χώρα μας όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Στη βάση βρίσκεται το δημοφιλές V40, το οποίο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που εξοπλίστηκε με αερόσακο προστασίας πεζού. Ανήκει στη μικρομεσαία κατηγορία και κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις της, λόγω των επιτυχημένων χαρακτηριστικών του.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινητήρες υψηλών χαρακτηριστικών ντίζελ και βενζίνης 1.6.

Στο επόμενο σκαλοπάτι υπάρχει το μεσαίο μοντέλο S60, μία δημοφιλής πρόταση με ανάλογους κινητήρες 1.6, που ανέτρεψε τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Λάνσαρε το σύστημα City Safety, το οποίο συμβάλλει στη μείωση των ατυχημάτων στην πόλη. Η παρουσία της μάρκας στα SUV εκφράζεται με δύο μοντέλα: το XC60 και το ολοκαίνουργιο XC90.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ