2015-05-06 16:21:29
Φωτογραφία για Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και της Weber Shandwick
Η WeberShandwick, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργικότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος(Deree - TheAmericanCollege of Greece), το μακροβιότερο Αμερικανικό – διαπιστευμένο Κολλέγιο στην Ευρώπη με την παρουσία του Provost Δρ. Θύμιου Ζαχαρόπουλου.

Ο σκοπός της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας είναι μεταξύ άλλων η ανάπτυξη κοινών δράσεων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενεργό συμμετοχή σπουδαστών του MasterofArtsStrategicCommunication&PublicRelations, που λειτουργεί υπό την επίβλεψη της Δρ. Αργυρώς Κεφάλα, Υπεύθυνη του Προγράμματος και Καθηγήτρια Επικοινωνίας,σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι σπουδαστές του Deree - TheAmericanCollege of Greeceμέσω πρακτικών ασκήσεων, συμμετοχής σε focusgroups, brainstormingsessionsθα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν και να συνδράμουν σε πραγματικό χρόνο σε καμπάνιες επικοινωνίας.


Στο πλαίσιο αυτό στελέχη της WeberShandwick θα προσφέρουν πρακτικές ασκήσεις στους φοιτητές που θα επιλεγούν από κοινού με το  DereeCollege, θα δώσουνδιαλέξεις και θα συμμετέχουν ως εξωτερικοί αξιολογητές σε επιτροπές για διατριβές. Επιπλέον το Deree - TheAmericanCollege of Greeceκαι η WeberShandwick θα δημιουργήσουν από κοινού ένα πρωτοποριακό  μάθημα το οποίο θα ενσωματώνει τις ως άνω δραστηριότητες, θα προτείνουν τρόπους συνεργασίας σε ένα ThinkTank Στρατηγικής Επικοινωνίας καθώς και περαιτέρω συνέργιες προς όφελος της εκπαίδευσης του κλάδου Επικοινωνίας.

"HWeberShandwick επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και στο ταλέντο», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της WeberShandwick. ''Είναι μεγάλη τιμή η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με τοMasters of Arts in Strategic Communication & Public Relations του Deree College, το μακροβιότερο Αμερικανικό - διαπιστευμένο Κολέγιο στην Ευρώπη. Η πολυβραβευμένη εμπειρία, τεχνογνωσία και το ταλέντο μας στους τομείς της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων θα εμπλουτιστεί από το ταλέντο, τις γνώσεις και το πάθος των σπουδαστών και των καθηγητών του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα (Deree - TheAmericanCollege of Greece). Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά γόνιμη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κλάδου Επικοινωνίας, τους φοιτητές του Κολλεγίου, τους πελάτες και τα στελέχη της WeberShandwick. Είναι καθήκον μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των αυριανών στελεχών και ηγετών του κλάδουτης Επικοινωνίας.”

Σχετικά με τη WeberShandwick

Η WeberShandwick είναι η μεγαλύτερη εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας διεθνώς, με γραφεία σε 82 χώρες. Η εξειδικευμένη ομάδα της WeberShandwick (strategists, analysts, producers, designers, developers και campaignactivators) έχει κερδίσει τα σημαντικότερα παγκόσμια βραβεία για την καινοτόμο, δημιουργική και με σημαντικό αντίκτυπο δουλειά της, όπως τα «AdAgeA-ListAgency 2014 & 2015» PRWeek’s 2015 GlobalAgencyoftheYear και «TheHolmesReport’s 2014 GlobalAgencyoftheYear». Η WeberShandwick σε συνεργασία με την Prime, έχουν κερδίσει 23 βραβεία CannesLions από το 2009, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «BestPlacetoWorkbyAdAge για το 2014» και PRWeek για το 2013 & 2014». Η εταιρία παρέχειεξειδικευμένες υπηρεσίεςσετομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications, crisis management, media relations, press office, life style marketing και events management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτικήμεθοδολογία. Η WeberShandwick είναι μέρος του InterpublicGroup (NYSE: IPG) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ