2015-05-06 23:05:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ διερωτώμενη γιατί... απέκρυψε την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τη συνάντηση με τη FIBA.

Ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μορατόρε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρέθηκε χθες στην Ελλάδα όπου ενημέρωσε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ομάδες για τυχόν αλλαγές στο καλεντάρι.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάτι το οποίο... απέκρυψε στην επίσημη ενημέρωσή της η ΕΟΚ. Ο Ολυμπιακός με επιστολή που έστειλε στον Γιώργο Βασιλακόπουλο ζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τη στιγμή που δεν είναι μέτοχος του Παναθηναϊκού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«H KAE Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα επιστολή στην ΕΟΚ και ζήτησε να τροποποιηθεί ως προς το αληθές η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο αποσιωπείται πλήρως από την Ομοσπονδία ότι κατά την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της FIBA Οράσιο Μουρατόρε και παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την πράσινη ΚΑΕ εκπροσώπησε επίσημα, πέραν του Μάνου Παπαδόπουλου, και ο «επώνυμος φίλαθλος» της ομάδας Δ. Γιαννακόπουλος».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ