2015-05-06 23:53:22
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ... ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΛΑΣΟ!
Ακόμη θυμάται ο Πάμπλο Λάσο το... χουνέρι που του έκανε ο Ολυμπιακός στον αλησμόνητο προ διετίας τελικό του Final 4 του Λονδίνου.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης με αφορμή το επερχόμενο Final-4 στο οποίο η ομάδα του θα είναι η οικοδέσποινα εστίασε στα τεράστια ψυχικά χαρίσματα των ερυθρόλευκων σε εκείνο το παιχνίδι, τα οποία ώθησαν τον Θρύλο στο να πετύχει την ανατροπή και να φτάσει με εμφατικό τρόπο στο θριαμβευτικό 100-88 που του χάρισε για δεύτερη σερί χρονιά την Κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η «Βασίλισσα» είχε μπει καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο προς το τέλος του ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη καρδιά και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη.

«Για να μιλήσουμε για τα δύο αυτά παιχνίδια, θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε το πόσο δύσκολα είχαμε πάει εκεί και το πόσα πράγματα θα έπρεπε να γίνουν. Θυμάμαι τη συνομιλία που είχα με τον Ντέιβιντ Μπλατ πριν από τον περσινό τελικό. Το πρώτο που μου είχε πει ήταν: «Πάμπλο, είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσω αυτό το παιχνίδι κόντρα σε σένα».


Και αυτό σημαίνει πως ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι γι’ αυτό. Τώρα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στα πρώτα λεπτά ήμασταν μπροστά, αλλά στη συνέχεια έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν. Μετά παλέψαμε, αλλά στο τέλος Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη καρδιά και μας νίκησαν. Πάμε στη Μακάμπι. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, ενώ η Μακάμπι είχε νικήσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και είχε καλό μομέντουμ. Το ματς είχε κριθεί στην παράταση. Διαφορετικά παιχνίδια και διαφορετικά Final 4, έρχονται τώρα. Δεν σκέφτομαι και πολύ τι έγινε στο παρελθόν», τόνισε ο προπονητής των «Μερένχες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ