2015-05-07 05:17:07
Φωτογραφία για Σοκ από την αποκάλυψη του Πάπα: Προσευχηθείτε για μένα, έχω πρόβλημα υγείας
Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η παραμονή στο αξίωμά του θα είναι σύντομη Πρόβλημα υγείας το οποίο παλεύει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία, αποκάλυψε πως έχει ο Πάπας Φραγκίσκος που μίλησε στο ποίμνιό του στην πόλη Όστια.

Η αποκάλυψη του Πάπα Φραγκίσμου σόκαρε το ποίμνιό του καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός και κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε μια τέτοια εξομολόγηση δημόσια.

Ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος, επισκέφθηκε την παραλιακή ιταλική πόλη Όστια και μίλησε σε μια ομάδα πιστών, που είναι ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Πάπας ζήτησε από τους πιστούς να προσεύχονται για εκείνον, επειδή είναι ηλικιωμένος και υποφέρει από προβλήματα υγείας, για να συμπληρώσει ότι αυτά τα προβλήματα δεν είναι πάντως σοβαρά.

Ωστόσο, οι νέες δηλώσεις του Πάπα σχετικά με την υγεία του, δημιούργησαν φόβους ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αφού και στο παρελθόν ο ίδιος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως αναμένεται να ζήσει μόνο δύο με τρία χρόνια και η παραμονή του στην θέση του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα είναι σύντομη.


Τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος και που έχουν γίνει ευρέως γνωστά είναι μια ισχιαλγία, καθώς και το ότι ένα μέρος από τον ένα πνεύμονά του αφαιρέθηκε, όταν ακόμα ήταν νέος. Πάντως, ορισμένα δημοσιεύματα έχουν κατά καιρούς επισημάνει ότι οι γιατροί του Πάπα του συνέστησαν να χάσει βάρος, νωρίτερα μέσα στο 2015, καθώς έχει παρουσιάσει δυσκολίες στην αναπνοή, κάτι ,που ίσως δείχνει, ότι ο Πάπας αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ