2015-05-07 15:01:26
Φωτογραφία για Προπονητής του πόλο έδειρε νεαρό αθλητή του!
Στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»,κατέληξε ένας αθλητής ομάδας υδατοσφαίρισης των  Ιωαννίνων μετά από επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του αργά χθες το βράδυ στη διάρκεια της προπόνησης στο κλειστό κολυμβητήριο της λιμνοπούλας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο  ανήλικος αθλητής στην Αστυνομία, αλλά και ο αδερφός του που είναι  αθλητής της ίδιας ομάδας, ο προπονητής τους χειροδίκησε εναντίον τους όταν δεν υπάκουσαν σε εντολή του, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει!

Στη συνέχεια ο ανήλικος μετέβη στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι .Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία,αλλά μηνύσεις δεν έχουν υποβληθεί.Ο πατέρας των δυο νεαρών αθλητών,δηλώνει πως και στο παρελθόν ο προπονητής έχει δημιουργήσει ανάλογο επεισόδιο και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του.ενώ από την πλευρά του ο προπονητής ρίχνει το φταίξιμο στα δυο αδέλφια και υποστηρίζει πως ο ίδιος παρενέβη για να σταματήσει έναν μεταξύ τους διαπληκτισμό στην πισίνα.Μάλιστα αναφέρει πως ο  μεγαλύτερο αδερφός  τον εξύβρισε και τον έσπρωξε.

Ο ίδιος αντέδρασε και τραυματισμός του μικρότερου από τα δυο αδέλφια, έγινε όταν στην προσπάθειά του να μπει ανάμεσά του, γλίστρησε και έπεσε.Πάντως,ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, κ. Γιώργος Συκουβέλος Ε' ενημέρωσε ήδη την γενική γραμματεία αθλητισμού για το συμβάν και περιμένει τις ενέργειες της...Ήδη έχει ενημερωθεί  για το επεισόδιο και η πρόεδρος της  Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης κ. Αιμιλία Σχίζα,αλλά και η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ