2015-05-07 16:48:07
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Το Facebook επιχείρησε να φέρει κοντά έναν 22χρονο με τον βιαστή του [photos]
​Μνήμες που πάσχιζε να ξεχάσει ξύπνησαν στον 22χρονο Kevin Kantor, φοιτητή στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο, όταν το Facebook του εμφάνισε στην κατηγορία «People you may know» («Άνθρωποι που μπορεί να γνωρίζεις») το όνομα του ανθρώπου που τον είχε βιάσει πριν από δύο χρόνια.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος μέσω ενός ποιήματος που έγραψε και απήγγειλε με δάκρυα στα μάτια. Ο τίτλος του; «People you may know». Σε αυτό περιγράφει το πώς ακριβώς ένιωσε όταν είδε το προφίλ του βιαστή του, τις προτιμήσεις του, τις φωτογραφίες των παιδιών του.

«Όταν ο βιαστής μου εμφανίστηκε στην κατηγορία “People you may know,” τότε ένιωσα σαν να είμαι δίπλα στη σκηνή του εγκλήματος» αναφέρει στην αρχή του ποιήματος.

Σύμφωνα με τον Kevin, γνώρισε τον βιαστή του σε μία κοινότητα ομοφυλόφιλων και ο βιασμός έγινε ενώ ο ίδιος ήταν σπίτι.

Όπως είπε ο Kevin, δεν έστειλε ποτέ μήνυμα στο βιαστή του, ενώ τον έκανε και block. «ήταν πολύ περίεργο για μένα να συνειδητοποιώ ότι ο βιαστής μου υπάρχει ενώ εγώ έκανα τόσο κόπο για να τον βγάλω από το μυαλό μου. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν έχει δει ποτέ το βίντεο με το ποίημά μου και αν το έχει δει, αν έχει καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ