2015-05-07 23:04:45
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΘΕΛΩ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!
Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Κώστας Φορτούνης, με τον διεθνή ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακού να λέει ότι η ομάδα προετοιμάζεται για να πάρει το νταμπλ.

Χαρακτήρισε φανταστικά όσα έζησε στη φιέστα για το πρωτάθλημα και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Ο Φορτούνης μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας. Ο προπονητής θέλει να είμαστε όλοι έτοιμοι κι εμείς από την πλευρά μας στην καλύτερη κατάσταση γιατί έχουμε αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ένα ματς που πρέπει να το πάρουμε. Θέλουμε και στο ματς της Κυριακής τον κόσμο να είναι κοντά μας και να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος γιατί πήρα το πρωτάθλημα και τώρα θέλω και το Κύπελλο ώστε να είναι ιδανική η χρονιά».

Για τη φιέστα: «Ήταν κάτι φανταστικό για όλους μας. Ειδικά για κάποιους όπως εγώ που το ζήσαμε για πρώτη φορά. Εύχομαι να το ζήσω και τα επόμενα χρόνια».

Και για τη νέα σεζόν: «Το καλοκαίρι θα κάνω προετοιμασία με την ομάδα, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δουλεύω για το καλό της ομάδας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ