2015-05-08 21:38:06
Φωτογραφία για Ότι είδατε από Μέσι και Ρονάλντο στην Ισπανία, είδατε! Αναστολή πρωταθλημάτων
Την απόφαση να αναστείλλει επ' αόριστον όλα τα πρωταθλήματα από τις 16 Μαΐου ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, λόγω της κόντρας της με την κυβέρνηση της χώρας για το νόμο για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ο νόμος ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα, με την υποστήριξη και της επαγγελματικής λίγκας του ποδοσφαίρου (LFP) και αποσκοπεί στη δημιουργία ισότιμων όρων ανταγωνισμού για τους περισσότερους συλλόγους των δύο πρώτων κατηγοριών του πρωταθλήματος, μοιράζοντας ισόποσα τα κέρδη από τα τηλεοπτικά.

Ωστόσο, τόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας όσο και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαριστών έχουν ταχθεί κατά των νέων κανονισμών, ενώ παράλληλα και οι δύο οργανισμοί είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι το τέλος προκειμένου να μην εφαρμοστεί η νέα νομοθεσία.

Αυτό σημαίνει πως είναι άγνωστο το πότε θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της πριμέρα ντιβιζιόν (στις 17 και 23 Μαϊου), όπου μεταξύ άλλων είναι και η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα που πιθανότατα θα κρείνει και τον τίτλο. Επίσης άγνωστο είναι και το πότε θα γίνει ο τελικός των «μπλαουγκράνα» με την Μπιλμπάο που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ