2015-05-08 23:23:23
Φωτογραφία για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ... ΑΠΩΝ Ο ΑΦΕΛΑΪ;
Ο Ιμπραϊμ Αφελάι απουσιάζει ξανά από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την γενικότερη στάση και συμπεριφορά του να γίνεται... θέμα στην Ολλανδία και να τον σπρώχνει ακόμα πιο γερά στην έξοδο.

Ο Αφελάι έγινε μέχρι και θέμα στην Ολλανδία με το γεγονός πως λείπει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού δίχως να έχει πάρει αυτήν την φορά την απαιτούμενη άδεια.

Χαρακτηριστικά το ELF Voetbal τονίζει πως εδώ και δύο ημέρες o διεθνής εξτρέμ δεν δίνει το παρών στις προπονήσεις, μην έχοντας δικαιολογήσει την απουσία του με κάποιο τρόπο και έχοντας απογοητεύσει ξανά τους ερυθρόλευκους και ενώ υπενθυμίζεται πως τον Γενάρη είχε βρεθεί πολύ κοντά στην αποχώρηση.

Ο Αφελάι που είχε πλήρως την στήριξη των πρωταθλητών με το πρόβλημα που είχε μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα του αδερφού του, έτσι και αλλιώς δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως την ημέρα της φιέστας ο παίκτης δεν ήταν παρών σε ένα μέρος της γιορτής του Ολυμπιακού στο V' Ammos.

Μαζί με τον Τζίμι Ντουρμάζ και τον Αμπντελσαλάμ Ιμπραϊμ είχαν μείνει στον χώρο εισόδου των VIP και ενώ έδειχνε να έχει πολύ κακή ψυχολογία. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτοί οι τρεις παίκτες -που όλοι είναι προς αποχώρηση- ήταν οι μόνοι που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο για αρκετή ώρα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ