2015-05-09 10:30:16
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ιδιαιτερότητα που έχει ο τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό σχολίασε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" o Γιάννης Φουντούλης.

Ο διεθνής περιφερειακός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε αφενός στην άνετη επικράτηση του Θρύλου με 5-16 επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, ενώ αφετέρου χαρακτήρισε ως πρόκληση το γεγονός πως απέναντι στην ομάδα του θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο 26χρονος υδατοσφαιριστής, αναφερόμενος στον τελικό του Σαββάτου δήλωσε πως είναι καθήκον του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο, τονίζοντας παράλληλα πως το να αντιμετωπίζεις τον «αιώνιο» αντίπαλο δίνει πάντα ένα επιπλέον κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη

Για την πρόκριση στον τελικό:

«Κληθήκαμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον πρώτο ημιτελικό και αυτό κάναμε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε, αλλά το ζητούμενο ήταν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό για τον αυριανό τελικό. Γενικά παρουσιάσαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και μια θετική εικόνα σήμερα. Στον τελικό οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι και θα είμαστε καλύτεροι γιατί αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, με ότι αυτό συνεπάγεται».


Για το χρώμα που δίνει στο θεσμό ένα ντέρμπι «αιωνίων»:

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με σεβασμό αλλά και με ξεχωριστή δίψα με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Είναι η πρώτη φορά που Παναθηναϊκός καταφέρνει να προκριθεί σε ένα τελικό, οπότε καταλαβαίνεται πόσο ενδιαφέρον αποκτά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για μας είναι μια νέα εμπειρία και θα δούμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, που η πίεση θα είναι με το μέρος του φαβορί. Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο και πρέπει να το κάνουμε πραγματικότητα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ