2015-05-09 12:31:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξυλοδαρμός με... θεατές στην πλατεία Γεωργίου - Δείτε φωτο
Προ ημερών ήρθε ένα ακόμη επεισόδιο. Αυτή τη φορά στην Πλατεία Γεωργίου. Επρόκειτο για «συνέχεια» στο συμβάν στις σκάλες της οδού Γεροκωστοπούλου, εκεί όπου ενεπλάκησαν τριάντα άτομα (και υποτιθέμενοι αντιεξουσιαστές) και τα έκαναν... λίμπα!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερα άτομα νεαρής ηλικίας άρχισαν να γρονθοκοπούνται και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασαν σε σημείο να χρησιμοποιήσουν και αιχμηρά αντικείμενα, σπάζοντας μπουκάλια σε καπό αυτοκινήτων, αλλά και ξηλώνοντας παλούκια από την μέση του δρόμου για πολεμοφόδια.Και όλα αυτά την στιγμή που στην πλατεία υπήρχαν δεκάδες άτομα, τα οποία καθόντουσαν και κοιτούσαν σαν θεατές την όλη μάχη, γελώντας και χαζεύοντας! Προφανώς γιατί φοβόντουσαν πως έτσι και παρέμβαιναν... πιθανόν θα έμπλεκαν και ίσως άγρια!Κάποιοι πάντως έλεγαν πως μόνο... ποπ - κορν δεν πήραν για να παρακολουθήσουν τη συμπλοκή, η οποία κατεγράφη και σε βίντεο που έχει στην διάθεσή της η εφημερίδα «Κόσμος»! Μετά από ώρα αρκετή ώρα έφθασαν στο σημείο τρεις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Ωστόσο οι νεαροί είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και δεν έγινε καμία σύλληψη.


Το επεισόδιο στην Γεροκωστοπούλου

Στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα, είχε σημειωθεί άγριο επεισόδιο πριν από δεκαπέντε ημέρες όταν περίπου 30 νεαροί που νωρίτερα διασκέδαζαν στο σημείο "πιάστηκαν" στα χέρια.Το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 7.30 το πρωί της προπερασμένης Κυριακής! Νεαροί για άγνωστο λόγο άρχισαν να διαπληκτίζονται, ενώ χρησιμοποιούσαν εκτός από τα χέρια τους και άλλα αντικείμενα, όπως κλαδιά από φυτά, μπουκάλια αλλά και μία σκάλα από το κατάστημα Oggi. Η συμπλοκή σήμανε συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ! Στο σημείο που βρίσκεται σε απόσταση "αναπνοής" από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, έσπευσε μόλις ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης.Η "σύρραξη" έληξε αλλά συνεχίστηκε και στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου είχαν μεταβεί τραυματίες. Κάποιοι νεαροί συνεπλάκησαν και εκεί.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ